If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По схемата не виждам ел подгряване на антифриза - има само подгряващи свещи и подгряване на нафтата
По EPER съшо нямаш такова нещо
Това е за колегата със ZAR93200001201646 /09.2000
Нямам идея защо го има като не го дават по схемите и не дават такава подгряваща свещ по EPER
Last edited by 33Dandy; d.m.y г., 19:19.
Основание: допълнение
По схемата не виждам ел подгряване на антифриза - има само подгряващи свещи и подгряване на нафтата
По EPER съшо нямаш такова нещо
Това е за колегата със ZAR93200001201646 /09.2000
Нямам идея защо го има като не го дават по схемите и не дават такава подгряваща свещ по EPER
добре де колега нали видя снимките тогава какво е това на малкия кръг аз не съм го поставял пък и колата е вкарана така
добре де колега нали видя снимките тогава какво е това на малкия кръг аз не съм го поставял пък и колата е вкарана така
нямам идея. По схемите го няма. Моята кола също има неща, които по производствен картон ги няма. Ако си от Сф можем да се видим и да разгледаме. На мен също ми е интересно
Единият 70А бушон е за подгряването, като след него има 25А който е за подгряването на нафтата
нямам идея. По схемите го няма. Моята кола също има неща, които по производствен картон ги няма. Ако си от Сф можем да се видим и да разгледаме. На мен също ми е интересно
Единият 70А бушон е за подгряването, като след него има 25А който е за подгряването на нафтата
сега точно се порових в е-пера и о чудо на моя номер на рамата се оказа че го има,в допълнителна система за отопление http://127.0.0.1:7080/navi?VERSION=3...&SIN_ENGINE=AR 32501&SGS_COD=0&MAKE=R&ENGINE_NO=1157802&YEAR=1998 &COMM_MODEL=156&VEHICLE_NO=00087704&SELECTED_COLOR _COMB=158&CAT_COD=T8&COLOUR=158_0&MOD_COD=116&MVS= 116.847.0.0.0&ENGINE=2&SGRP_COD=10&CHASSIS_NO=0004 7449&SIN_VERSION=932A1&MONTH=07&ALL_FIG=0&LANGUAGE =N&PREVIOUS_KEY=SUBGROUP&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&WINDOW _ID=1&GUI_LANG=N
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
сега точно се порових в е-пера и о чудо на моя номер на рамата се оказа че го има,в допълнителна система за отопление http://127.0.0.1:7080/navi?VERSION=3...&SIN_ENGINE=AR 32501&SGS_COD=0&MAKE=R&ENGINE_NO=1157802&YEAR=1998 &COMM_MODEL=156&VEHICLE_NO=00087704&SELECTED_COLOR _COMB=158&CAT_COD=T8&COLOUR=158_0&MOD_COD=116&MVS= 116.847.0.0.0&ENGINE=2&SGRP_COD=10&CHASSIS_NO=0004 7449&SIN_VERSION=932A1&MONTH=07&ALL_FIG=0&LANGUAGE =N&PREVIOUS_KEY=SUBGROUP&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&WINDOW _ID=1&GUI_LANG=N
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
ето и две схеми копирани от епера
Я кажи точно къде го намери, под какво заглавие, че това не мога да го отворя директно. При мен се подгрява от кюнците. А на моят Eper не излиза това подгряване
Last edited by 33Dandy; d.m.y г., 20:10.
Основание: допълнение
Я кажи точно къде го намери, под какво заглавие, че това не мога да го отворя директно. При мен се подгрява от кюнците. А на моят Eper не излиза това подгряване
в под раздела 501 за климатика и след като го отвориш последното от долу пише допълнително отопление но това е за моя номер на рамата
Колега,на четвъртата снимка се виждат два 70А предпазителя,единият е за подгряването на горивният филтър,а другият ти е в повече от обичайното и е точно за този допълнителен подгрев.В pdf-а,който прикачвам е схемата и обяснението.
Мислех си да качвам схемата на либрата...
Ама тази е 1:1
Даже и екуто на климатроника е означено с М70.
Еххх тези талянци , никаква фантазия няма при тях.
няма проблем но явно при мен нещо не бачка та май ще ходи на чичо доктор
Имаш два бушона по 10А на най-долния ред на бушонното табло - 2 и 3 от ляво надясно
70А бушон при левия ботуш в двигателния отсег. До него трябва да имаш и 80А
две релета от 3 по средата на двигателния отсег от зад (към купето). то и третото играе роля при управлението на двете за свещите. Едното реле управлява една свещ, другото - две свещи, третото - двете първи релета
И имаш и централа за тая гъзария, че и температурен сензор някъде пред трите релета (явно на "водошровода")
Last edited by 33Dandy; d.m.y г., 22:25.
Основание: още инфо
Колега,на четвъртата снимка се виждат два 70А предпазителя,единият е за подгряването на горивният филтър,а другият ти е в повече от обичайното и е точно за този допълнителен подгрев.В pdf-а,който прикачвам е схемата и обяснението.
това е хубаво
ма поне малко да разбирах
гледах ги двата бушона по 70 ампера ама и двата са здрави,дай съвет при кого да отида да го погледне дали работи и ако не да го ремонтира
Comment